Advertorial

Sportul înseamnă sănătate! Primăria Remetea Mare organizează prima ediție a cupei comunei la fotbal

• Bookmarks: 2


În data de 15 august, de la ora 10, pe terenul de fotbal din Remetea Mare se vor desfășura meciuri de fotbal cu premii în scopul promovării activităților sportive în aer liber. Primăria organizează prima ediție a evenimentului „Cupa comunei Remetea Mare la fotbal, ediția I”.

Autoritățile locale din comuna Remetea Mare îi invită pe amatorii sau pasionații sportului rege, să se înscrie în competiție.

„Toți doritorii sunt rugați să completeze formularele de mai jos și să ne trimită poze cu acestea pe adresa de mail: activitatiremeteamare@gmail.com sau să le depună fizic, la Primăria Remetea Mare, pentru a se înscrie în competiție.

Bine de știut:

✅️la această competiție pot participa doar cei cu vârsta de peste 15 ani, inclusiv 15 ce locuiesc în Remetea Mare sau Ianova; NU există limită de vârstă maximă pentru participare✅nu se percepe nici un fel de taxă de participare

✅fiecare echipă își alege un nume de echipă, un căpitan, 6 jucători din care unul va fi portar (pot fi nominalizați și 5 jucători de rezervă), toate acestea se vor completa în formular + declarația pe propria răspundere completată de fiecare jucător + copie de buletin cu domiciliul în Remetea Mare sau Ianova

✅fiecare partidă va avea o durată de 20 de minute

✅echipele plasate pe primele 3 poziții vor fi premiate

✅TERMEN LIMITĂ ÎNSCRIERI: 12 august.”, au transmis organizatorii

Se pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0729909214.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
55 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.