Administratie

Stadiul lucrărilor la noul centru construit de CJ Timiș pentru formarea profesională

• Bookmarks: 3


Una dintre investițiile pe care Consiliul Județean Timiș le derulează este centrul specializat de învățare permanentă.

Clădirea se construiește în incinta Parcului Industrial și Tehnologic din Timișoara, iar șantierul a fost vizitat, în această săptămână, de către Marian Vasile, administratorul public al județului Timiș.

Centrul specializat de învățare permanentă, clădire construită în incinta Parcului Industrial și Tehnologic din Timișoara va crea condiții de ultimă generație pentru formarea profesională, și de asemenea, va contribui la dezvoltarea unei piețe comune a muncii transfrontaliere, în județele Csongrád-Csanád și Timiș. Am efectuat, împreună cu echipa de implementare din cadrul CJ Timiș, o nouă vizită pe șantierul viitorului centru de învățare, unde, după mai multe blocaje pe care le-am întâmpinat în acest an, pot spune că am reușit să revenim la ritmul normal de lucru”, a afirmat Marian Vasile.

Centrul va acoperi nevoi sociale pe partea vocațională și de consiliere în carieră, precum prezentarea la interviu, testarea intereselor și aptitudinilor personale cu referire la carieră, facilitarea participării la târgurile pentru carieră și locuri de muncă, accesare fonduri europene, facilitarea unor întâlniri cu antreprenori locali, persoane care lucrează în companii.

Proiectul este finanțat prin intermediul programului INTERREG V-A România-Ungaria 2014-2020.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
47 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *