Social

STPT: Linii de transport școlar cu trafic deviat

• Bookmarks: 10


Mai multe lucrări de reparații la suprafața carosabilă, pe tronsonul cuprins între bd. Mihai Eminescu și bd. Constantin Diaconovici Loga, reprezintă motivul pentru care traficul rutier pe str. Ludwig van Beethoven va fi închis, în perioada 21 – 28 februarie.

În aceste condiții, Societatea de Transport Public Timișoara anunță că liniile de transport școlar S1, S2, S3 și S10 vor circula deviat astfel:

  • S1, S2 și S3 vor circula deviat pe bulevardul C.D. Loga – bulevardul Revoluției din 1989 (întoarce la intersecția cu strada Nicu Filipescu) – bulevardul Revoluției din 1989 – bulevardul M. Eminescu, după care circulă pe traseul normal;
  • S10 va circula deviat pe bulevardul C.D. Loga – bulevardul Revoluției din 1989 (întoarce la intersecția cu Nicu Filipescu) – bulevarul Revoluției din 1989, după care circulă pe traseul normal.

De asemenea, reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara anunță călătorii că, din cauza lucrărilor ce vor fi demarate la Pasajul Solventul, troleibuzele de pe liniile 13 si 18 vor folosi ca stație de capăt de linie stația „Gheorghe Barițiu”, iar stațiile „Gelu” și „Solventul” vor fi suspendate pe perioada lucrărilor. Traficul rutier pe str. Gării este închis pe tronsonul cuprins între bucla de întoarcere troleibuze și strada Nufăr, de luni, 21 februarie, și până în august 2023.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
46 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.