Social

STPT: Mai mulți controlori în mijloacele de transport în comun

• Bookmarks: 10


Societatea de Transport Public Timișoara a suplimentat echipele de control care acționează pe mijloacele de transport în comun. Este vorba atât de cele urbane, cât și cele metropolitane.

”Pentru a evita aplicarea sancțiunilor contravenționale, rugăm toți utilizatorii serviciului public de transport local să își achiziționeze titluri de călătorie printr-una dintre modalitățile puse la dispoziție: abonament, bilet pe suport de hârtie, legitimație de o zi, aplicațiile 24 pay și Mobil Pay wallet, cod QR, sms sau a cardul bancar contactless”, anunță reprezentanții STPT.

Între 50-60% din călătoriile cu transportul în comun sunt frauduloase, adică fără bilet. Aceasta este estimarea conducerii societății de transport public local, despre care a vorbit inclusiv viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău.

”Am discutat și am agreat cu conducerea societății de transport să intensificăm controalele în mijloacele de transport în comun. De azi se va dubla numărul de controlori. Ca să avem un transport public modern și eficient, e nevoie ca primăria să investească în flotă, dar și ca încasările din bilete și călătorii să se apropie de cifra reală a călătorilor. Această intensificare va continua pe perioada următoare”, a punctat Lațcău, într-o postare pe Facebook.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
63 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.