Politica

Subprefectul de Timiș, Mircea Băcală, e aproape ”out” de pe funcție

• Bookmarks: 11


Bătăliile politice pentru funcții mai fac o victimă. În scurt timp, actualul subprefect de Timiș, Mircea Băcală ar putea să părăsească funcția din cauză că posturile de subprefecți din județ trebuie să revină PNL și UDMR, potrivit negocierilor de la nivel național purtate în interiorul alianței de guvernare.

Dacă Mircea Băcală va rămâne sau nu în funcție, se va decide în interiorul PNL Timiș, a declarat președintele interimar al formațiunii politice, Alin Nica. Potrivit acestuia, o decizie nu a fost luată până la ora actuală, dar pentru că astfel de funcții sunt politice, este foarte probabil ca cineva din interiorul PNL Timiș să își dorească această funcție. Consecința firească este că Mircea Băcală va părăsi postul de subprefect, pe care îl ocupă din ianuarie 2020.

”Aștept pașii următori pentru numirea prefecților și subprefecților.(…) Săptămâna viitoare vom avea o primă discuție în interiorul partidului pentru propunerea noastră de subprefect. (…) Nu am spus că nu îl păstrăm pe Mircea Băcală, dar trebuie să avem o discuție în partid pentru că funcția este una politică în urma modificărilor legislative. (…) Avem oameni valoroși, care se pot ridica la înălțimea acestei funcții.”, a declarat în conferință de presă, Alin Nica.

Sursa foto: Facebook

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
187 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *