Administratie

Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu insinuează că primarul Timișoarei este leneș! „Are salariu de primar dublu față de oricare altul din județ, ne-am bucura dacă și munca ar fi pe masură”

• Bookmarks: 8


Scandalul iscat de distribuția bonurilor valorice pentru persoanele vaccinate din Timișoara atinge un nou nivel. În colțurile opuse sunt subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu și primarul Timișoarei, Dominic Fritz. Din cauză că Primăria Timișoara susține că nu are temei legal să distribuie aceste tichete, subprefectul Ovidiu Drăgănescu este de părere că primarul nu muncește pe măsura salariului.

Toate celelalte primării din județ au distribuit bonurile de câte 100 de lei și au înțeles urgența acestei acțiuni înainte de expirarea lor, doar Primăria Timișoara, nu, afirmă subprefectul Ovidiu Drăgănescu:

„(…)primăria are o singură și reală obiecție: că sunt prea multe persoane în Timișoara care beneficiază de aceste tichete. Da, așa este, dar dacă vrei să conduci un oraș mare îți asumi o activitate mai susținută decât la o primărie de comună. Mai ales că ai și un aparat in subordine mult mai numeros.
Și chiar un salar de primar dublu față de orice alt primar din județ!
Așa că ne-am bucura dacă și munca ar fi pe masură!
Munciți pentru miile de timișoreni vaccinați cu schemă completă, care vă vor aprecia pentru asta, nu pentru prefectură, DSP, guvern sau altcineva!”, a scris Ovidiu Drăgănescu pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: tion.ro

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
82 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.