Administratie

Subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu face apel către primarul Timișoarei: „să își ia în serios rolul de primar!”

• Bookmarks: 2


După „recitalul” susținut de primarul Timișoarei, Dominic Fritz, la Filarmonica Banatul, subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu face un apel public la edilul municipiului reședință de județ, să își ia în serios rolul de primar.

„Bănățeanul” Dominic Fritz a ajuns subiect de știri naționale, dar nu prin prisma realizărilor administrative ci pentru prestațiile artistice. Subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu a făcut un apel public la edilul Timișoarei, să nu mai ducă în derizoriu funcția pe care o are:

„Nu vă mai dați în spectacol, ignorând problemele Timișoarei! În timp ce orașul este sufocat de mizerie, în timp ce copiii noștri nu au unde să se joace, în timp ce tramvaiele circulă mai rar decât avioanele, în tot acest timp primarul Timișoarei cântă, iar scena unui templu al culturii locale se cutremură. Am înțeles cu toții gafa închirierii Filarmonicii pentru un „altfel” de concert și că acum, probabil, s-a dorit o „spălare a rușinii”. Fac un apel către domnul Fritz, pe care îl rog să își ia în serios rolul de primar! Curățați orașul, rezolvați problema apei calde, oferiți cetățenilor condiții decente de a locui în Timișoara și turiștilor o capitală culturală europeană, fără să ne facem de râs!”, a scris subprefectul județului Timiș, Sorin Ionescu pe pagina de Facebook.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
133 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.