Eveniment

SURSE „Legături periculoase” între lugojenii reținuți pentru trafic de droguri și lideri politici din Timiș

• Bookmarks: 8


În urmă cu doar câteva zile, înainte de Paști, zeci de persoane din Timișoara și Lugoj au fost reținute pentru 30 de zile sau plasate sub control judiciar, suspectate de trafic de droguri. Dintre acestea, 27 de persoane sunt din Lugoj. 14 au fost reținute și alte 13 au primit măsura controlului judiciar. Una dintre persoanele reținute ar fi un șofer de taxi, colaborator al firmei de profil deținută de consilierul județean PNL, Mihai Anghel.

Potrivit informațiilor ajunse pe adresa redacției editiadetimis.ro, unul dintre bărbații din Lugoj reținuți pentru trafic de droguri de mare risc, Edmond Dantes ar fi colaborator al consilierului județean PNL, Mihai Anghel. Acesta din urmă deține cea mai mare firmă de taxi din Lugoj, „Lugoj Taxi”. Consilierul județean este unul dintre oamenii de încredere ai primarului orașului, Claudiu Buciu.

Potrivit acelorași informații, consilierul județean, prin firma de taxi, ar fi primit mai multe autorizații de transport de la Primăria Lugoj, pe care apoi le-ar fi comercializat cu zeci de mii de euro.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1150 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *