Eveniment

Tânăr din vestul țării, dat dispărut! Dacă îl vedeți, apelați 112

• Bookmarks: 5


Un tânăr de 23 de ani este dat dispărut și polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea lui. Alexandru Călin Dobre are 23 de ani și este din Oravița, județul Caraș-Severin.

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui tânăr de 23 de ani, cu care nu s-a mai putut lua legătura din cursul zilei de ieri, 29 martie.

„Ieri, în jurul orei 13.14, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că soția lui a primit un mesaj de la fiul acesteia, DOBRE ALEXANDRU CĂLIN, în vârstă de 23 de ani, despre care știau că este plecat în Germania din data de 23 martie, mesaj prin care acesta îi transmitea mamei că nu se află la muncă în Germania și că este ultimul mesaj pe care i-l va trimite.

De asemenea, tânărul a indicat în mesaj că va fi găsit într-un loc situat în zona localității Brădișoru de Jos.

Imediat după sesizare, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pădurari și voluntari, care au scotocit întregul perimetru menționat.

De asemenea, au fost efectuate verificări suplimentare, până la acest moment persoana nefiind depistată.

Semnalmente: 1,75 metri înalțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, prezintă la nivelul antebrațului drept, de la cot până la încheietura mâinii, un tatuaj circular tribal.

Polițiștii continuă căutările și verificările în acest caz în vederea identificării tânărului.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, transmit polițiștii de la IPJ Caraș-Severin.

sursa foto: IPJ Caraș-Severin

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
210 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *