Administratie

Tânăr liberal, noul consilier personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Alexandru Proteasa

• Bookmarks: 2


Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș, și-a ales un consilier de cabinet. Este vorba de tânărul liberal Ionuț Sîrbu, care la cei 27 de ani ar avea experiența necesară pentru post, susține vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.

Alexandru Proteasa a fost ultimul dintre vicepreședinți fără consilier. Până la Ionuț Sîrbu, care l-a convins cu „energia lui pozitivă” pe liderul CJ Timiș să îl ia „în barcă”.

„Mă bucur să urez bun-venit în echipa Consiliului Județean Timiș lui Ionuț Sîrbu, tânărul pe care l-am ales să fie consilierul meu personal. La cei 27 ani, Ionuț m-a impresionat cu energia lui pozitivă și sunt convins că parcursul său profesional în instituție va aduce rezultate și o abordare constructivă privind munca în echipă. Ionuț are deopotrivă experiență în achiziții publice și aptitudini manageriale, pasul în echipa noastră a fost făcut de pe poziția de director regional adjunct în cadrul Sucursalei Regionale de Poștă Timișoara. Anterior, acesta a lucrat ca expert achiziții publice la S.C. Drumurile Municipale Timișoara S.A”, a anunțat Proteasa pe pagina sa de Facebook.

„Ionuț mă va sprijini, în principal, la documentarea deciziilor și va monitoriza activitatea structurilor aflate în subordinea mea. Tot el va ține legătura cu asociațiile de dezvoltare intercomunitară coordonate. Cred că vom face o echipă foarte buna, iar toate abilitățile sale de fundamentare, analiză, elaborare documentație și de supervizare proiecte vor fi puse la bun folos”, a mai spus Proteasa.

Ionuț Sîrbu a studiat Relații Internaționale și Studii Europene.

sursa foto: Ionuț Sîrbu/Facebook

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
242 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.