Eveniment

Tânăr prins de polițiștii locali după ce a furat un telefon, în zona centrală a Timișoarei

• Bookmarks: 3


Sub pretextul că are nevoie de un telefon mobil pentru un apel, un tânăr de 18 ani a furat dispozitivul bărbatului care i-a întins o mână de ajutor. În scurt timp însă, era prins de polițiștii locali din Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Proximitate și Sigutanță Publică, aflați în patrulare aseară, în jurul orei 23.15, în Piața Victoriei, au observat două persoane care alergau una după cealaltă, dinspre Piața Huniade către Pacul Civic. La observarea patrulei, unul dintre bărbați, un timișorean în vârstă de 45 de ani, s-a oprit și le-a povestit că celălalt i-a sustras un telefon mobil sub pretextul că vrea să sune pe cineva.

„În acel momentul, polițiștii locali au fugit după cel bănuit de furt, prin Parcul Civic, observându-l ascuns după un copac, lângă un punct de distribuție a gazului. În acel loc a și aruncat pe jos telefonul sustras, încercând să scape de el. Polițiștii locali l-au reținut și l-au identificat în pesoana lui L.I., de 18 ani, tot din Timișoara. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

sursa foto: Poliția Locală Timișoara

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
62 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *