Administratie

Teren de volei și tenis de câmp în cel mai modern parc din Moravița

• Bookmarks: 5


Până la finalul anului, Moravița va avea cel mai modern parc din comună. Parcul va avea o suprafață de aproximativ 5 mii de metri pătrați și va fi dotat cu cele mai moderne echipamente pentru copii.

Totodată, acesta va avea alei iluminate, bănci pentru odihnă, gazon și flori.

De altfel, cei interesați de sport în aer liber vor avea ocazia să exerseze tenis de câmp și volei, chiar pe un teren special amenajat, în parc. Pentru siguranța părinților parcul va fi dotat și cu camere de supraveghere.


„Am zis în repetate rânduri că voi avea grijă de copiii din comună pentru că ei sunt viitorul nostru. Pentru ei construim acest parc, ei sunt prioritatea mea. Au nevoie de un spațiu de joacă sigur pentru a se dezvolta armonios. De aceea am creat acest parc dotat cu cele mai performante echipamente. În comună avem familii tinere, care se vor bucura de parc. Vor fi alei pietonale, copiii vor putea să se plimbe cu bicicleta, mămicile cu cărucioarele. Și nu în ultimul rând, pentru siguranță și pentru a evita eventualele incidente, vor fi montate și camere de supraveghere. Este un proiect de suflet și sper să-l finalizez cât de repede pot”, susține primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău.

Lucrările vor începe în august și se vor încheia până la finalul anului.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
464 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.