Social

Timişoara: 72 de bolnavi de Covid au primit gratuit concentratoare de oxigen pentru tratament acasă

• Bookmarks: 14


72 de bolnavi de Covid din judeţul Timiş au primit gratuit, pentru tratament la domiciliu, concentratoare de oxigen şi pulsoximetre, în cadrul proiectului Oxigen pentru Timişoara.

„Timişorenii, dar şi timişenii care suferă de Covid-19 sunt probabil singurii pacienţi din ţară care au primit gratuit concentratoare de oxigen şi pulsoximetre pentru tratamentul la domiciliu. Şi asta s-a întâmplat datorită unui parteneriat exemplar între societatea civilă, mediul privat şi Primăria Timişoara în sprijinul celor suferinzi”, a anunţat primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Confrom acestuia, programul Oxigen pentru Timişoara merge mai departe şi urmează să fie achiziţionate încă 50 concentratoare de oxigen şi 750 de kituri pentru bolnavi, cu care se va reuşi continuitatea sprijinirii bolnavilor pentru următoarele 6 luni.

Acesta a precizat că fondul Oxigen pentru Timişoara a strâns peste 1.700.000 lei din donaţii de la persoane fizice şi companii locale, fond din care Fundația Comunitară Timişoara, partener strategic în proiect, a putut achiziţiona echipamentele şi materialele necesare.

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
113 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *