Administratie

„Timișoara a scăpat de un arogant și a dat de un amator!” Locuitorii din zona Dacia, revoltați de noul sistem Timpark

• Bookmarks: 1


Timișorenii sunt tot mai indignați de modul în care este implementat noul sistem Timpark. Locuitorii din zona Dacia reclamă faptul că la jumătate de oră după ce a fost montat un stâlp Timpark într-o zonă în care nu era percepută taxă de parcare până la momentul respectiv, angajații primăriei s-au apucat să aplice amenzi celor care nu o aveau achitată, deși șoferii nu știau și nu fuseseră informați de când intră în vigoare noile reguli și pentru ei.

Nici bine nu s-a uscat cimentul în groapa săpată pentru unul dintre stâlpii Timpark din zona Dacia, că angajații primăriei Timișoara s-au și apucat de lipit amenzi pentru neachitarea taxei de parcare.

Reclamă acest lucru chiar locuitorii din zonă, care au făcut publice informațiile pe paginile de socializare.

„Jalnica și penibila Primărie Timisoara 😡Nu au trecut nici 30 de minute de la implantarea stâlpului cu TelPark în zona Dacia, nu s-a uscat betonul si deja vin lupii sa jecmănească timișorenii.Gândiți-va la cei care au parcat aseară sau azi-dimineață și nu au văzut instalarea înștiințării de parcare cu plată. Firesc era sa lase 2-3 zile sa vadă tot prostul plătitor de taxe și impozite ca mai are un bir de dat. Verificați din ora in ora dacă lângă mașina dumneavoastră nu a apartut un stâlp și un șacal cu chitanțierul in mână. TRĂIASCĂ ADMINISTRAȚIA BINEVOITOARE A MUNICIPIULUI TIMISOARA!!!”, scrie pe o grup de socializare timișoreanul care a sesizat situația.

Postarea a adunat sute de comentarii care reclamă modul în care este gestionat sistemul de parcare.

sursa foto: InfoTrafic/Felician Ciolea

comments icon0 comments
0 notes
259 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.