Eveniment

Timișoara – Capitală Europeană a Culturii! Polițiștii locali au descoperit colibe improvizate și focare de infecție

• Bookmarks: 1


Imagini mai puțin demne de un oraș care în acest an deține titlul de Capitală Europeană a Culturii.

 

Polițiștii locali din Timișoara anunță că au descoperit colibe improvizate realizate de oamenii străzii, în jurul cărora erau adevărate focare de infecție.

Efective mărite de polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Protecția Mediului au acționat astăzi în mai multe locații din Timișoara, unde existau date că sunt improvizate colibe în care se adăpostesc oameni ai străzii și că se adună cantități semnificative de deșeuri, transformând zonele respective în adevărate focare de infecții. S-a acționat în zonele Parcul Botanic – la rambleul de cale ferată, în spate la Shopping City din Calea Șagului, pe străzile Tudor Vladimirescu (Autogară), Luță Ioviță – lângă Parcul 3 August 1919, Calea Bogdăneștilor. În cadrul acțiunii au fost depistate un număr de șapte persoane, care au fost predate pentru luarea în evidență și acordarea de sprijin Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara”, a informat Poliția Locală Timișoara.

De asemenea, polițiștii locali au solicitat ajutorul echipelor de salubrizare din cadrul Retim pentru a curăța zonele respective și a demola colibele. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

comments icon0 comments
0 notes
60 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *