Educație

Timișoara: Pregătire gratuită pentru BAC și admitere

• Bookmarks: 21


Politehnica Timișoara a început pregătirea gratuită on-line pentru examenul de Bacalaureat și admiterea la facultate, pentru toți liceenii interesați. Meditațiile au loc pe platforma on-line Zoom și pe pagina de Facebook a instituției de învățământ superior.

Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția pregătirii gratuite pentru elevii care vor susține Bacalaureatul și admiterea la facultate, chiar și timp de pandemie. Pregătirea s-a mutat însă on-line, spre deosebire de alți ani, când amfiteatrele instituției erau pline.

Lecțiile vor putea fi urmărite online pe pagina de Facebook a Politehnicii sau în aplicația Zoom, unde elevii vor primi link de acces.

Pregătirea gratuită pentru BAC și admitere abordează tematică din conținutul culegerii de probleme de matematică pentru examenul de admitere din anul 2021 al universității, publicată la Editura Politehnica, care va putea fi accesat în format electronic de către participanți. Proba scrisă (tip grilă) la matematică cuprinde programa de bacalaureat pentru disciplina matematică.

Pregătirea gratuită pentru BAC și admitere are loc în perioada 27 februarie – 5 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00. Înscrierile se fac prin completarea unui formular disponibil pe site-ul instituției, după care elevii vor primi link-ul de conectare pe platforma Zoom.

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
202 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *