Administratie

Timișorenii, invitați să-și spună părerea cu privire la Magistrala Verde


Primăria Timișoara anunță că vrea să știe ce părere au cetățenii cu privire la Magistrala Verde, proiectul care va transforma radical Calea Șagului.

Așadar, cetățenii care utilizează Calea Șagului și B-dul 16 Decembrie 1989 sunt invitați să-și exprime opiniile legate de calitatea drumurilor, pistelor, trotuarelor și de problemele întâmpinate zi de zi pe aceste bulevarde.

Am promis că toate proiectele mari de dezvoltare ale orașului le gândim în consultare cu timișorenii. Și exact asta facem. Este a doua investiție majoră pentru Timișoara, după regenerarea zonei Traian, în care îi ascultăm pe cetățeni încă de la faza de design. Magistrala Verde Șagului va schimba fața mai multor cartiere și vă așteptăm opinia. Este esențial să colectăm cât mai multe păreri încă din această fază de început pentru a avea un proiect care răspunde la cât mai multe din nevoile cetățenilor“, a declarat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Opiniile vor fi colectate printr-un chestionar realizat în cadrul proiectului de investiții “Magistrala Verde Calea Șagului”, proiect aflat acum la stadiul de studiu de fezabilitate.

Pe baza acestor opinii vor fi propuse soluțiile care să îmbunătățească mobilitatea în zonă. Ulterior, aceste soluții vor putea fi consultate de către cetățenii care locuiesc în cartierele respective sau folosesc bulevardele pentru tranzit”, a transmis Primăria Timișoara.

Chestionarul este disponibil AICI, iar completarea lui durează aproximativ cinci minute. Chestionarul va fi disponibile în perioada 22 noiembrie – 5 decembrie, fiind realizat de FIP Consulting, firma responsabilă de proiectarea acestui obiectiv de investiții.

comments icon0 comments
0 notes
41 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *