Social

Timișorenii nevoiași primesc alimente de la Uniunea Europeană

• Bookmarks: 1


Timișorenii nevoiași vor primi noi pachete cu alimente de la Uniunea Europeană.

 

Primăria Timișoara informează că, prin Direcția de Asistență Socială, sunt distribuite alimente provenite din stocurile de intervenție comunitară, în perioada 30 ianuarie – 13 februarie, în limita stocului disponibil.

Distribuirea produselor alimentare se va face din locația situată pe str. Lorena, nr. 35, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Pot beneficia de produsele alimentare persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente (handicap grav și accentuat), definite ordonanţei de urgenţă, şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale. Toți beneficiarii care ridică pachetele de alimente trebuie să prezinte actul de identitate în original, iar pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat, certificatul de încadrare în grad de handicap, eliberat de Comisia pentru protecţia copilului sau, după caz, certificatul de încadrare în grad de handicap eliberat de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap sau, după caz, decizia de încadrare în grad de handicap eliberată de Comisia superioară de evaluare a persoanelor adulte cu handicap”, a informat Primăria Timișoara.

Persoanele care fac parte din mai multe dintre categorii beneficiază de produse alimentare o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor.

comments icon0 comments
0 notes
56 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *