Administratie

Un constructor a curățat în timp record o stradă din Timișoara pe care a murdărit-o

• Bookmarks: 4


Un constructor s-a mobilizat și, la presiunea făcută de polițiștii locali, a curățat în timp record o stradă din Timișoara pe care a murdărit-o.

Primăria Timișoara informează că, miercuri, a primit o sesizare cu privire la faptul că un camion a ieșit cu roțile pline de noroi de pe un șantier din zona Stadion, pe strada Podeanu. Așadar, toată strada era plină de pământ și mocirlă.

Colegii de la Poliția Locală s-au deplasat la fața locului, au amendat cu 2.000 lei pe reprezentantul constructorului și i-au dat termen o oră să amenajeze un drum temporar și să spele strada. Constructorul s-a conformat imediat”, a transmis instituția.

Primăria Timișoara precizează că în urma noului regulament adoptat din acest an, firmele de construcții au obligația să pună o rampă de spălare a roților utilajelor care ies din șantier și să amenajeze un drum provizoriu în incinta șantierului, pentru a evita împrăștierea de noroi în oraș.

Mulțumim pentru vigilență celor care ne-au sesizat ce se întâmplă. Ne puteți transmite astfel de situații cu ajutorul noii platforme de sesizări sau apelând direct la Poliția Locală”, a informat instituția.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
102 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *