Educație

Un dascăl din Timiș are șansa de a primi titlul de „Profesorul Anului din mediul rural”

• Bookmarks: 6 • Comments: 1


Un dascăl din județul Timiș are șansa de a primi titlul de „Profesorul Anului din mediul rural”.

 

Este vorba de Flavia Lorena Cut – Lupulescu, directorul Școlii Gimnaziale Boldur, care a fost nominalizată pentru al doilea an la secțiunea „Implicare în comunitate” din cadrul Galei Profesorul Anului în mediul rural 2023.

Venim cu super vești! Avem lista scurtă cu finaliștii celor 5 categorii ale Galei Profesorul Anului din mediul rural, ediția a doua, 2023. Am primit în total 390 de nominalizări, ce au fost jurizate de către 46 de profesori, alumni și membri ai echipei Teach for Romania (în etapa de preselecții) și 25 persoane din domenii precum: mediul ONG, companii, instituții publice, media și Consiliul Național al Elevilor, care au fost implicate în etapa de jurizare. Educația din România are nevoie de profesori lideri și le mulțumim tuturor membrilor juriului care s-au alăturat în ultima și cea mai importantă etapă a jurizării”, a informat Teach for România, organizatorul galei.

În această perioadă se desfășoară etapa de validare a informațiilor primite, ceea ce înseamnă că organizatorii vor merge în comunitatea fiecărui profesor finalist pentru verificarea poveștilor.

Gala Profesorul Anului în mediul rural 2023 va avea loc în data de 23 februarie, când vor fi anunțați câștigătorii.

6 recommended
comments icon1 comment
1 notes
282 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *