Eveniment

Un șofer beat a provocat un accident și s-a făcut nevăzut

• Bookmarks: 10


Un bărbat din județul Timiș a dat dovadă de multă inconștiență.

Potrivit polițiștilor timișeni, un șofer în vârstă de 34 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum, la ieșire din localitatea Berecuța, pe DJ 588A, noaptea trecută. Astfel, a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un canal.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani, pasageră în mașină, a fost rănită. Însă șoferului nu i-a păsat de soarta acesteia, astfel că a fugit de la locul accidentului. Speriată, tânăra a alertat polițiștii, sunând la 112.

Victima, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto, în vârstă 34 de ani, a fost depistat la un imobil din localitatea Berecuța. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea mostrelor biologice“, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și refuzul de prelevare mostre biologice.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
87 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *