Educație

Universitatea „Aurel Vlaicu” a fost zona 0 a studenților din întreaga țară! La Arad și-au ales liderii pentru următoarea perioadă

• Bookmarks: 10


Reprezentanți din 30 de universități au fost prezenți la Arad pentru a dezbate cele mai arzătoare probleme ale sistemului de învățământ superior și pentru a-și alege viitori lideri la nivel național. La deschiderea evenimentului au participat și rectorul Universității „Aurel Vlaicu”, Ramona Lile, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și primarul Aradului, Călin Bibarț.

Colaborarea dintre studenți și managementul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad a creat mediul potrivit pentru ca alegerile pentru noii lideri ai studenților să fie organizate la UAV. Rectorul instituției, Ramona Lile a subliniat importanța acestei colaborări:

„Am fost mereu alături de voi, universitatea noastră a susținut și va susține și în continuare activitatea Uniunii Studenților din România. Faptul că sunteți acum la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, îmi confirmă încrederea pe care și voi, ca și organizație,  o aveți în universitatea noastră, în Liga Studenților din UAV.”

Și ele alături de studenți, autoritățile locale arădene au transmis un mesaj tinerilor din peste 30 de instituții de învățământ superior:

„Mă bucur că ați ales să organizați alegerile aici, la Arad. Ceea ce au făcut studenții pentru dezvoltarea acestui județ, și aici mă gândesc la fenomenul Ghioroc, mi-a confirmat că sunteți o generație de încredere, implicată, care vrea să contribuie la dezvoltarea locală. Știu că ne putem baza pe voi și am încredere că vom dezvolta proiecte importante în viitor. Vă așteptăm pe toți cu idei și propuneri” a precizat  președintele CJA, Iustin Cionca.

Moment încărcat de amintiri pentru primarul Aradului care a mărturisit că, în urmă cu 30 de ani, a făcut parte din echipa care a înființat Liga Studenților din UAV. „Îmi place să îi amintesc vremea studenției. A fost o perioadă frumoasă și sunt încântat că bucuria de a fi student se vede și în ochii voștri. Pentru mine, chiar este o plăcere să fiu aici, împreună cu voi. Sper să vă placă orașul nostru și dincolo de muncă, să vă simțiți bine împreună cu tinerii din UAV.” a punctat, Călin Bibarț, primarul Aradului.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
240 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.