Eveniment

Urmărire ca în filmele de acțiune, în Timiș! Polițiștii au gonit pe urma unor meșteri de burlane, de etnie romă, care ar fi încercat să înșele o familie

• Bookmarks: 10


O tentativă de înselăciune s-a încheiat neașteptat pentru câțiva meșteri într-ale burlanelor din județul Timiș. După ce au convenit cu o familie din Ianova să fie răsplătiți cu 3 mii de lei pentru o lucrare, la final au cerut dublu. Familia însă a anunțat poliția, meșterii au fugit, dar au fost prinși în Timișoara.

Meșterii de burlane de etnie romă au convenit cu familia din Ianova că lucrarea pe care urmau să o execute valorează 3 mii de lei. La finalul ei, au cerut 7.500 de lei. Conștientă că urmează să fie înșelată, familia a anunțat poliția. La vederea oamenilor legii, meșterii au luat-o la goană spre Timișoara, la volanul mașinii lor.

„Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, acesta fiind oprit la intrarea în municipiul Timișoara.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că în autoturism se aflau 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 34 de ani, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 4.060 de lei, conform OUG 195/2002, fiindu-i retrase certificatul de înmatriculare, placuțele cu numărul de înmatriculare și reținut permisul de conducere, în vederea suspendării, pentru 30 de zile.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „inselaciune”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
92 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.