Politica

USR, despre Alin Nica: Se duce luciul de pe „primarul model” al PNL Timiș

• Bookmarks: 2


USR Timiș a reacționat după ce ANI a anunțat că Alin Nica, președintele consiliului județean, este bănuit de conflict de interese, fiind sesizat Parchetul.

Se duce luciul de pe „Primarul Model” al PNL Timiș. Alin Nica a ajuns în atenția Parchetului pentru conflict de interese, folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și fals în declarații. (…) Acuzațiile formulate de ANI au în vedere perioada în care Alin Nica a fost primarul Comunei Dudeștii Noi. Da, perioada în care acesta a crescut în ochii timișenilor ca fiind cel mai bun primar din județ, imagine creată artificial cu care a reușit să câștige alegerile pentru Consiliul Județean Timiș. Dacă se va demonstra că acuzațiile sunt adevărate, acestea vor spulbera iluzia „primarului model PNL” și vor scoate în evidență felul în care acesta a condus comuna, prin șmenuri, învârteli și șmecherii”, a transmis USR Timiș.

De asemenea, organizația județeană a partidului se întreabă dacă Alin Nica va mai putea conduce Consiliul Județean Timiș și PNL Timiș, având în vedere acuzațiile care i se aduc.

Rând pe rând au început să cadă distinși membrii PNL sau acoliți ai acestora pentru infracțiuni săvârșite în mandatul anterior, iar domnul Nica se pare că nu este cu mult diferit față de aceștia. Ne întrebăm cum va gestiona domnul Nica situația delicată în care se află și dacă va mai putea conduce Consiliul Județean Timiș și partidul al cărui președinte este. USR Timiș așteaptă cu maxim interes decizia lui Alin Nica și constatăm cu tristețe că, la liberalii timișeni, în loc să se muncească, apele devin tot mai tulburi”, a mai precizat USR Timiș.

 

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
91 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *