Politica

USR Timiș și-a dat afară un membru de partid și poate rămâne, astfel, fără majoritate în Consiliul Local! Andrei Meșter a supărat rău „împărăția”

• Bookmarks: 4


Consilier local în Primăria Timișoara din partea USR, Andrei Meșter a fost dat afară din partid. Ar urma, astfel, să-și piardă mandatul de consilier local.

Potrivit unui comunicat transmis de USR Timiș, Andrei Meșter a fost dat afară din partid din cauză că „subminează eforturile administrației”, a votat împotriva proiectelor USR din Consiliul Local Timișoara și că ar fi spus cuvinte denigratoare despre colegii săi.

„S-a constatat că, chiar și după prima sancțiune îndreptată împotriva sa, domnul Meșter a continuat să acționeze în calitatea sa de consilier local USR Timișoara împotriva obiectivelor politice ale partidului, subminând eforturile administrației și ale grupului de consilieri USR. Totodată, el a escaladat situația prin declarații publice denigratoare față de colegii săi. În urma audierii părților implicate și deliberărilor dintre membrii biroului județean, a fost decisă sancționarea pârâtului cu sancțiunea excluderii din partid. Menționăm că domnul Meșter se afla la a doua abatere din ultimele 2 luni, consecința primei abateri fiind suspendarea din calitatea de membru USR pe o perioadă de 1 an. Acest fapt a constituit factor agravant în judecarea noii spețe”, a anunțat USR Timiş.

”Urmare a deciziei, domnul Andrei Meșter pierde toate drepturile și obligațiile care izvorăsc din statutul de membru USR. El va fi înlocuit în Consiliul Local Timișoara de unul dintre candidații următori de pe lista cu care USR Timișoara s-a prezentat la alegerile locale din septembrie 2020”, mai anunță USR Timiş.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
87 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.