Educație

Veste bună pentru studenți! Aceștia ar putea continua orele în format online și în acest an

• Bookmarks: 4


Ministerul educației a transmis o notă prin care a anunțat universitățile că va emite o Ordonanță de Urgență prin care va confirma posibilitatea desfășurării în continuare în modul online pe durata acestui an universitar.

„Astfel cum ANOSR a repetat în nenumărate rânduri, și Curtea de Conturi a confirmat Ministerului Educației că OUG 99/2021 este în vigoare! Prin urmare, este apanajul comunităților universitare să stabilească dacă, conform circumstanțelor fiecărei universități și ale programelor de studii, vor continua activitățile didactice din acest an universitar în format fizic sau online. Ministerul Educației a stabilit ca termen 29.03.2022 ca universitățile să comunice ministerului modalitatea de desfășurare. ANOSR consideră acest termen ca fiind extrem de scurt și nerezonabil”, transmite Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Studenții spun că experiența învățământului în perioada pandemiei poate fi fructificată și vor ca certificarea pentru învățământ hibrid să primească cât mai repede undă verde din partea ARACIS.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
68 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.