Social

Vești bune pentru tinerii care vor să-și construiască o casă. Se împart terenurile pe Legea 15

• Bookmarks: 3


Vești bune pentru tinerii din Timișoara care așteaptă să intre în posesia terenurilor promise de fostul primar Nicolae Robu. Ei și-ar putea primi parcelele în acest final de an. Viceprimarul Cosmin Tabără spune că proiectul de hotărâre privind atribuirea terenurilor e gata să intre în consiliul local.

„Am semnat proiectul de hotărâre, l-am depus și trebuie să-l semneze primarul. Va intra în consiliul local, are aviz juridic cu două mențiuni: când vin să semneze, tinerii trebuie să facă dovada garanției, să vină cu dovada contului, și să demonstreze că nu au proprietăți. Am găsit problema nerezolvată, Dominic Fritz m-a împuternicit să o rezolv și în sfârșit e la un pas de a fi tranșată, chiar dacă nu am reușit să o închei într-un termen mai scurt, pe care sincer mi l-aș fi dorit. Dar să nu uităm că este o problemă a orașului care trenează de ani buni”, ne-a declarat viceprimarul Cosmin Tabără.

Potrivit edilului, proiectul de hotărâre va ajunge în atenția consilierilor locali la următoarea ședință ordinară. Vor intra în posesia terenurilor și cei care aveau 35 de ani la vârsta depunerii cererii.

După aprobarea proiectului de hotărâre, reprezentanții primăriei spun că vor fi semnate contractele în termen de 15 zile.

Sursa: Tion.ro

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
11 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *