Administratie

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, în vizită la Moravița. Primarul Răzvan Brăzdău primește sprijin pentru comună

• Bookmarks: 8


Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, în vizită la Moravița. Primarul Răzvan Brăzdău primește sprijin pentru comună

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, a efectuat o vizită în comuna Moravița.

Senatorul de Timiș s-a întâlnit cu primarul Răzvan Brăzdău pentru a-și arăta susținerea pentru unele proiecte ale comunității locale în perspectiva definitivării bugetului național.

“Mulțumim frumos doamnei senator Alina Gorghiu pentru că ne-a onorat cu prezența și că a vizitat toate satele aparținătoare pentru a vedea problemele cu care ne confruntăm. După discuțiile avute suntem optimiști că vom primi sprijinul necesar în proiectele de viitor pe care le pregătim pentru comuna Moravița. Mă bucură să văd un parlamentar preocupat de comunitățile locale și după alegeri, doamna Alina Gorghiu fiind în comuna noastră și înainte de alegerile locale”, a declarat Răzvan Brăzdău.

Printre prioritățile noii administrații care s-a instalat în Moravița după 27 septembrie 2020 sunt finalizarea lucrărilor la biserica ortodoxă sau asfaltarea drumurilor comunale  Stamora Germană – Gaiu Mic și Moravița – Dejan.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
793 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *