Mediu

VIDEO A nins ca în povești, la Lugoj! Stratul de zăpadă a fost de câțiva centimetri

• Bookmarks: 12


Iarnă pare să nu se lase cu una cu două! În această dimineață, la Lugoj, a nins ca în povești, atât de mult încât s-a așternut un strat de zăpadă ca în iernile autentice.

Temperaturile neobișnuit de scăzute pentru această lună se vor menține în perioada următoare, potrivit prognozelor meteo.

Până în 12 martie, vremea va fi deosebit de rece și ger noaptea și dimineața, cu intensificări ale vântului. Va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice, iar joi spre vineri (10/11 martie) și vineri spre sâmbătă (11/12 martie) în centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat sub -18 grade.
Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, îndeosebi pe parcursul zilelor de joi (10 martie) și vineri (11 martie), cu viteze la rafală, în general de 45…55 km/h, iar senzația de frig va fi amplificată.
În sud și est, precum și la munte, pe arii restrânse va mai ninge slab.

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
58 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.