Eveniment

UPDATE / VIDEO. Aproape 170 de angajați de la Smithfield, evacuați! A izbucnit un incendiu la fabrica de mezeluri din Timișoara

• Bookmarks: 2


Zeci de pompieri au fost solicitați să intervină miercuri seara, pe strada Polonă din Timișoara, la fabrica de mezeluri ce aparține Smithfield. O hală de 3.000 de mp a fost cuprinsă de un fum gros și 169 de persoane, câte erau pe tură, s-au autoevacuat.

„Am fost solicitați să intervenim la un operator economic de pe strada Polonă, nr 4, din Timișoara, pentru o degajare masivă, existând posibilitatea ca în interior să fie persoane surprinse.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, 3 echipaje SMURD și un efectiv de 35 de pompieri.

Sosiți la fața locului, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafață de aproximativ 3000 mp. S-au constatat echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime și focarelor.
A fost identificată o persoană de sex feminin, conștientă și cooperantă care a fost extrasă de către pompieri și predată unui echipaj medical.
De asemenea, alte 4 persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la fața locului.
Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate.
Din primele informații, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajați care s-au autoevacuat în siguranță.”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

UPDATE

„La ora 22:57 incendiul a fost lichidat. Pompierii lucrează în continuare pentru evacuarea fumului, identificarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Focarul de incendiu s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp.
În urma incendiului au ars mase plastice, material lemnos și alte materiale.

Referitor la cauza probabilă a incendiului, aceasta se va stabili după ce vor fi efectuate cercetări la fața locului.”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
107 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *