Eveniment

VIDEO De la mic la mare, și-au cărat pumni și picioare în Piața Victoriei din Timișoarei

• Bookmarks: 3


Zece persoane de etnie romă s-au bătut ca dracii în centrul Timișoarei, sub privirile tuturor celor care se plimbau prin zonă. Țipetele scoase atât de bărbații cât și de femeile implicați în scandal, au atras toate privirile.

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din centrul Timișoarei se văd mai multe persoane alergând de colo, colo, ca niște gâște amețite.

„Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapida au acționat aseară, în jurul orei 21.23, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Piața Victoriei din Timișoara, între mai multe persoane. Aceștia au reținut patru dintre cei implicati în altercatie, ulterior sosind la fata locului si polițiști de la Secția 1 și un echipaj de jandarmi. Cei în cauza au fost preluați pentru continuarea cercetărilor de polițiștii de la Secția 1 care au deschis dosar penal.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați, în vârstă de 29, 31 și 32 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cele zece persoane au între 14 și 42 de ani.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
59 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.