Eveniment

VIDEO Femei amendate și încătușate de jandarmii cărășeni. Vezi care a fost motivul

• Bookmarks: 15


Femei, violență, alcool, limbaj vulgar, toate astea par să facă parte dintr-un scenariu de film, dar acestea au reprezentat o situație reală petrecută în cartierul Govândari din municipiul Reșița.

Aseară, în jurul orelor 22.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tulbură ordinea și liniștea publică.

Grupa de intervenție s-a deplasat la adresa indicată și a constatat că, o femeie în vârstă de 35 de ani, și-a agresat fizic membrii familiei, lovindu-i în repetate rânduri cu pumnii și picioarele.

În prezența jandarmilor cărășeni, aceasta, împreună cu o soră de-a sa, a continuat să manifeste un comportament violent, atât fizic, cât și verbal, fapt pt care s-a impus măsura încătușării.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, cele două persoane au fost transportate la spital, iar în urma evaluării de către un medic specialist, s-a luat masura internării uneia dintre persoane, la secția de psihiatrie.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 2000 de lei.

sursa video: Jandarmeria Caraș-Severin

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
154 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *