Eveniment

VIDEO Medici din vestul țării suspectați de decontări pentru servicii fictive! Procurorii au descins într-un centru medical

• Bookmarks: 1 • Comments: 1


Marți, 20 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la un centru medical, din municipiul Arad.

Din cercetări, a reieșit că există suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care își desfășoară activitatea la un centru medical, din municipiul Arad, că acestea ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive în dauna Casei Naționale de Sănătate.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum și în vederea administrării probatoriului și tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals intelectual și fals informatic, toate în formă continuată.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Investigații a Criminalității Economice și de cel al Direcției pentru Operațiuni Speciale, transmit reprezentanții DIICOT.

comments icon1 comment
1 notes
212 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.