Sanatate

VIDEO Nouă restaurante din Timișoara, închise de inspectorii de la de la Protecția Consumatorului! Imaginile surprinse în aceste unități provoacă greață!

• Bookmarks: 6


Inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor au verificat în ultimele săptămâni mai multe unități de alimentație publică. În urma controalelor, au închis temporar 9 restaurante din Timișoara, două din mall-ul din Calea Șagului și șapte din zona centrală a orașului.

Grăsime scurtă pe pereți, pe oalele în care se prepara mâncarea, pe aragaz, produse expirate – sunt doar câteva dintre problemele identificate de inspectorii de la ANPC, în restaurantele din Timișoara.

„(…)la nivelul municipiului Timișoara, în perioada 16.05.-06.06.2022, s-au desfășurat o serie de controale operative la unitățile de alimentație publică aflate în incinta marilor centre comerciale, precum și în zona centrală a orașului. Au fost verificați, pană acum, 25 de operatori economici.
În urma acestor acțiuni, comisarii CJPC Timiș au aplicat următoarele sancțiuni:
27 amenzi în cuantum total de 354.000 lei
3 avertismente.”, transmit reprezentanții ANPC.

De asemenea, a fost dispusă închiderea temporară a unității, pe o durată de cel mult 6 luni, pentru 1 restaurant și oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficențelor pentru 9 unități.

sursa foto: arhivă

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
280 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.