Economic

VIDEO Pește cu rugină! Asta comercializa un supermarket din Timișoara. Inspectorii OPC au aplicat amenzi uriașe și au oprit comercializarea peștelui viu

• Bookmarks: 2


Un supermarket din Timișoara, care-și desfășoară activitatea într-unul dintre mall-urile din oraș, nu mai vinde pește viu! Inspectorii OPC Timiș au găsit acolo un adevărat dezastru și au dispus, pe lângă amendă, măsură de oprire a activității de comercializare de pește viu și proaspăt.

„Spațiile în care era depozitat și comercializat pestele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc; mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzatoare; spațiile de preparare alimente murdare, cu diferite improvizații a sistemelor de alimentare cu energie electrică” – acestea sunt câteva dintre neregulile pe care inspectorii OPC Timiș le-au găsit într-un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiul Timișoara.

Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare. Agentul economic a primit o amenda în valoare de 40.000 lei și a fost dispusă măsura de oprire a activității de comercializare peste viu și proaspăt.

sursa: Facebook/Claudiu Susanu

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
29 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *