Administratie

VIDEO Timișoara: Consilier local USR, mai ceva ca agentul 007. Agent economic amendat, după ”implicarea” consilierului

• Bookmarks: 7


Consilierul local USR, Ana Munteanu a plecat ”la vânat” de agenți economici prin Timișoara care nu respectă carantina. Astfel, vrea să dea un exemplu de cetățean model și de implicare și face apel către timișoreni să anunțe autoritățile dacă știu asemenea cazuri.

Pe pagina personală de socializare, consilierul local USR din Primăria Timișoara, Ana Munteanu a ținut să arate ”live” cât spirit civic are și să transmită momentul în care ”descinde” împreună cu Jandarmeria într-un restaurant din Timișoara.

Momentul a fost bine premeditat de consilierul local, după cum spune chiar el pe pagina personală.

”Știați că există restaurante care preiau ilegal rezervări în această perioadă?‼️[later edit] Jandarmii au ramas la fata locului sa aplice sancțiuni.Angajații încercau să-i convingă că totul e legal, că toți clienții sunt de fapt cazați la hotel.Ce nu știu ei e că noi știam că rezervarea a fost făcută încă de ieri, pentru patru persoane… toți timișoreni 100%.”

”Greșeala” agentului economic a fost, probabil, solicitarea înaintată primăria de scutire de la plata chiriei pentru spațiu, având în vedere carantina din Timișoara și situația jalnică în care se află domeniu HoReCa.

”Agenții 007” ar putea să descindă și în alte zone din Timișoara, unde refugiații stau fără nicio problemă și fără să respecte vreo regulă sanitară.

Sursa foto/video: Facebook/Ana Munteanu

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
84 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *