Eveniment

VIDEO Un bărbat condamnat la 10 ani de închisoare a încercat să fugă din țară ascuns în portbagaj

• Bookmarks: 2


Un bărbat dat în urmărire pentru executarea unei pedepse cu închisoarea a fost depistat de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Nădlac ascuns în portbagajul unei mașini, încercând să treacă fraudulos granița.

„În data de 16.09.2022, în jurul orei 02.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, doi cetățeni români, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns în portbagaj, un bărbat. Persoanele și mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări suplimentare. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul depistat ascuns este cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, iar pe numele său era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 10 ani, pentru săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani, susțin polițiștii de frontieră.

Bărbatul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, iar cu privire la cei doi cetățeni români se fac cercetări, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
39 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.