Administratie

VIDEO Unde dai și unde crapă! Cozi uriașe la pașapoarte, după ce Prefectura Timiș a anunțat că de 1 iunie, pentru copii, nu se face programare

• Bookmarks: 4


Sute de persoane s-au așezat cu noaptea-n cap la coadă, la pașapoarte, în Timișoara, după ce Instituția Prefectului Județului Timiș a anunțat că de Ziua Internațională a Copilului nu este nevoie de o programare.

În imaginile ajunse pe adresa redacției se vede cum coada uriașă formată la ghișeele pentru pașapoarte de la Timișoara. Nemulțumirea oamenilor este evidentă.

Deși intenția părea să fie bună, cea de preluare a actelor pentru pașapoartele copiilor, fără programare, de 1 iunie, rezultatul a fost dezastruos.

Prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu a dat asigurări că se vor găsi soluții.

„Mă bucură că inițiativa de a se lucra într-o zi liberă exclusiv pentru cei mici la Serviciul de Paşapoarte a găsit mulți doritori. Pentru că încă de la primele ore au fost multe solicitări, am suplimentat ghişeele şi am emis numere de ordine.

Suntem totuşi limitați fizic de numărul cadrelor disponibile. Vă promit că vom repeta inițiativa în cel mai scurt timp! Îi asigur pe părinți că se va găsi înțelegere în această vară pentru cei ce vor să plece în concediu cu copiii.”

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
110 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.