Administratie

Viitoarea pepinieră din centrul Timișoarei, criticată: „Un veritabil Turn Babel”

• Bookmarks: 3


Ștefan Sandu, consilier local PNL, critică în termeni duri decizia municipalității de a amplasa o pepinieră în Piața Victoriei, care va fi inaugurată în deschiderea Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.

Nu se poate să nu fiu tributar unei urme de subiectivism, dar să oprești tu tradiția Timfloralis, care a adus mai mulți turiști în Timișoara decât orice eveniment creat de actuala administrație și să aduci tocmai din Spania o firmă ce ne va construi în plin centru un veritabil Turn Babel, este de noaptea minții. Poate nu întâmplător, turnul va fi amplasat în zona aproximativă a fostului „acvariu”. Oricum, reacțiile timișorenilor sunt tot în aceeași zonă… Ce mă surprinde însă este că tot evenimentul este prezentat de Ordinul Arhitecților și asta în timp ce dunga ce ne-a mâzgălit orașul încă dăinuie. Deci, consecvent ordinul… păstrează nivelul…”, a afirmat Ștefan Sandu.

Ordinul Arhitecților din România, Filiala Timiș, a anunțat că în data de 17 februarie, în Piața Victoriei va fi inaugurat un turn care va conține peste 1.300 de plante. Acest turn va fi deschis pentru vizitatori și va fi folosit drept punct de belvedere, pentru ca turiștii să admire centrul Timișoarei de la înălțime.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
61 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *