Diverse

Vreme oscilantă în următoarele două săptămâni, în Banat

• Bookmarks: 6 • Comments: 2


Vom avea parte de o vreme oscilantă în a doua parte a lunii mai, în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că în cursul zilei de miercuri temperaturile vor scădea foarte mult.

După data de 16 mai, când media maximelor se va situa în jurul a 28 de grade, vremea se va răci semnificativ astfel că, în 18 mai, se vor înregistra 19…20 de grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat urmând ca media maximelor să atingă din nou 28 de grade în ziua de 21 mai. În intervalul 22 – 29 mai, maximele vor scădea ușor de la o zi la alta, astfel că media regională va fi cuprinsă între 24 și 26 de grade. În primele 3 nopți de prognoză, media minimelor se va situa în jurul a 12 grade, apoi va scădea semnificativ, astfel încât în data de 19 mai se vor înregistra 5 grade. Ulterior datei de 19 mai, vremea se va încălzi treptat, media minimelor fiind de 12…13 grade în data de 22 mai, valoare ce apoi va caracteriza intervalul 22 – 29 mai”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, este posibil să avem parte de ploi în vestul țării în ziua de 17 mai, precum și în intervalul 22 – 29 mai.

6 recommended
comments icon2 comments
2 notes
73 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.