Mediu

Zeci de copii din Moravița au dat o lecție de bună creștere adulților! Au strâns saci de gunoi din comuna lor

• Bookmarks: 7


Zeci de copii de la școala din Moravița au dat, astăzi, o lecție de bună creștere tuturor adulților. S-au trezit dis de dimineață și au mers să strângă fiecare rest de gunoi aruncat de oamenii mari.

Copiii și-au pus mânușile, au luat sacii menajeri și cu zabetul pe buze au curățat fiecare colț din comuna lor. Au strâns tot ce au găsit de la cutii de carton, la sticle aruncate pe stradă.

„A fost o lecție pentru noi toți. Zeci de preșcolari și elevi au mers astăzi și au făcut curat în Gara Stamora Moravița, o parte din DN care face legătura dintre Moravița și Stamora Germană, localitatea Stamora Germană, localitatea Gaiu Mic și o parte din drumul comunal Stamora Germană-Gaiu Mic. Vinovați nu sunt doar oamenii care aruncă gunoaie. Schimbarea vine din noi, iar astăzi schimbarea a venit prin puterea exemplului. Astăzi, acești copii de la cei mai mici, la cei mai mari, ne-au dat o lecție. Ne-au arătat cum este să fii responsabil, cum este să îți pese, cum este să ai grijă, cum este să muncești. Au fost un exemplu demn de urmat atât pentru mine cât și pentru întreaga comună. JOS PĂLĂRIA, dragi copii! Mă înclin! Mulțumesc și angajaților primăriei, cadrelor didactice, beneficiarilor de ajutor social, voluntarilor din Gaiu Mic”, a transmis primarul comunei, Răzvan Brăzdău.

Acțiunea va continua și săptămâna viitoare. Joi, în 14.04.2022 de la ora 12:00. Se va aduna gunoiul din Vama Moravița și localitățile Moravița și Dejan. Sunt așteptați mai mulți voluntari să se alăture acțiunii.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
378 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.