Administratie

Zeci de fântâni publice luate la control de Aquatim și Poliția Locală

• Bookmarks: 8


Cele peste 90 de fântâni publice din Timișoara vor fi verificate de echipe mixte ale Aquatim și Poliția Locală Timișoara. Acțiunea a fost inițiată de Poliția Locală ca urmare a constatatărilor din teren și a faptului că aceste locații sunt frecventate de un număr foarte mare de persoane.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au demarat, începând de marți, 08 noiembrie, o amplă acțiune de verificare a modului în care se prezintă fântânile publice din oraș, la care au cooptat și echipe ale furnizorului de apă Aquatim.

„Pe lângă aspecte ce țin de igiena fântânilor, depozitări de deșeuri în perimetrul acestora, se vor identifica și probleme legate de starea acestora, în vederea înlocuirii elementelor deteriorate sau nefuncționale. Constatările ce țin de alte direcții sau servicii din cadrul Primăriei vor fi transmise acestora în vederea luării măsurilor de soluționare, iar cele care țin de operatorul de apă-canal vor fi remediate de reprezentanții acestuia.”, transmit reprezentanții Poliție Locale Timișoara.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
182 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *