Administratie

19 milioane lei pentru dotarea a 33 de școli din Timișoara cu echipamente IT

• Bookmarks: 9


Consiliul Local al Municipiului Timișoara a dat undă verde proiectului ,,Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat, cu personalitate juridică din Municipiul Timișoara cu echipamente IT necesare desfășurării în condiții de prevenție a activităților didactice în contextul riscului de infecție cu SARS-CoV-2’’.

Este vorba despre dotarea a 33 unități de învățământ preuniversitar de stat din Timișoara cu echipamente/dispozitive electronice, astfel încât orele de pregătire din timpul activităţilor didactice să se poată desfășura on-line.

Proiectul, cu o valoare totală de 18.982.271,82 lei lei, inclusiv TVA, va fi depus pentru obținerea finanțării din fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Competitivitate. Cofinanțarea proprie (2%) este de 379.645,44 lei.

Primăria așteaptă și semnarea contractului la un proiect deja depus pentru finanțare tot cu fonduri europene, prin care se vor cumpăra dezinfectanți și măști pentru 61 de unități de învățământ. Valoarea este de 12.553.867 lei (inclusiv TVA) și va acoperi necesarul pentru 9 luni. În total, vor beneficia 44.705 de elevi și copii de grădiniță, care învață în 1823 de clase.

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
223 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *