Politica

Călin Dobra a criticat dur Coaliția de guvernare: „PNL plus USR bagă adânc mâna în buzunarul cetățenilor”

• Bookmarks: 13


Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș a criticat dur, luni, măsurile prin care Guvernul dorește să facă economie la bugetul de stat.

„Veniturile bugetarilor, pe care PSD le-a adus la un nivel acceptabil într-o societate europeană, le-au stat în gât liberalilor și useriștilor, încă de când Olguța Vasilescu se bătea pentru a impune Legea Unică a Salarizării. Grație acesteia un salariat dintr-un CJ ajungea de la 1.200 de lei la 3.500 de lei. Au țipat cât i-au ținut plămânii atunci când medicilor le-au fost recunoscute meritele și munca depusă, ani întregi, pentru a ajunge specialiști. S-au opus inclusiv voucherelor de vacanță, introduse pentru a încerca stimularea consumului de servicii românești. Da, da! Ro-mâ-nești!!!„, a scris Călin Dobra pe Facebook

El susține că: „Noul PNL e o copie nereușită a vechiului PDL și aplică metodele pe care le cunosc:  taie din veniturile oamenilor. Cu un deficit de 7% nu sunt bani pentru nimic. Oare cum se puteau susține toate cheltuielile pe vremea PSD, cu un deficit de doar 3%?”, a afirmat Dobra.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni că, în şedinţa coaliţiei guvernamentale, s-au discutat liniile mari ale construcției bugetare pentru acest an şi anumite măsuri pentru restrângerea cheltuielilor, precizând că voucherele de vacanță nu vor mai fi emise în 2021. De asemenea, Orban a mai spus că pensiile nu mai cresc în acest an, iar studenții nu vor mai putea călători gratuit cu trenul.

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
112 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *