Administratie

Călin Dobra, favorit în sondaje pentru Primăria Lugoj! Judecătorii decid, la mijlocul lunii, dacă Claudiu Buciu se întoarce în funcția de primar

• Bookmarks: 5


Două sondaje de opinie realizate în ultima perioadă îl dau drept câștigător pe Călin Dobra (PSD), în cazul organizării unor alegeri pentru Primăria Lugoj. Judecătorii vor decide, la mijlocul lunii viitoare, dacă Claudiu Buciu, fostul primar al Lugojului, se reîntoarce în funcție sau dacă își încheie mandatul înainte de termen, scrie știripesurse.ro

Potrivit sursei citate, Călin Dobra nu are niciun contracandidat în partid pentru funcția de primar, el fiind și cel mai bine cotat nume în cursa pentru Primăria Lugoj.

Fostul primar din Lugoj, Claudiu Buciu, a fost demis de prefectul de Timiș, după ce s-a aflat că și-ar fi mutat domiciliul din România în Germania. Instanța va decide, la jumătatea lunii august, dacă Buciu va rămâne în funcție sau dacă vor avea loc alegeri pentru desemnarea unui nou primar.

Călin Dobra este un bine-cunoscut lider social-democrat din Timiș, care a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, în perioada ianuarie 2017 – octombrie 2020. Anterior alegerii sale în cea mai înaltă funcție din județ, Călin Dobra a fost deputat în Parlamentul României.

Din CV-ul lui Călin Dobra reiese că acesta are o experiență vastă în administrația publică centrală și locală, ocupând, în decursul anilor, diverse funcții în instituții locale și județene: a fost președinte și vicepreședinte al consiliului județean, subprefect și consilier local. Activitatea sa s-a concentrat în special în domeniul economic, vizând coordonarea activităților de investiții și de management de proiect.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
289 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.