Advertorial

Canapea din piele sau din stofă? Ce spun experții de la Casa Rusu

• Bookmarks: 4


Un scurt exemplu ca să înțelegeți mai bine la ce ne referim. Unora le place ca prietenii și rudele să vină la ei. Iar locul în care aceștia sunt primiți de fiecare dată este living. De aceea, canapeaua și fotoliile ajung să fie cele mai uzate piese de mobilier din.

Oamenii vin și se așează, se întind, se ridică, se pun jos din nou, se întorc într-o parte sau în alta, scapă biscuiți sau varsă un strop de cafea pe canapea.

Dacă în schimb sunteți un cuplu care preferă să petreacă timp împreună, seara la un film în fața televizorului, întinși pe canapea, atunci o tapițerie textilă este alegerea perfectă.

Bineînțeles, trebuie să ținem cont și de aspectul estetic al canapelei și modul în care aceasta se armonizează atât ca textură, cât și culoare cu celelalte obiecte de mobilier din încăpere și cu cromatica generală a camerei.

Având aceste trei elemente importante în minte să vedem mai departe de ce ați alege o canapea cu tapițerie din piele sau țesătură.

Canapeaua cu tapițerie din piele Melinda

Eleganța și rafinamentul elementelor care compun canapeaua Melinda atrag imediat toate privirile. Aspectul cuceritor se datorează brațelor curbate, spătarelor ample, frumos decorate cu butoni și picioarelor din lemn masiv. Cele două fotolii sunt încăpătoare și alături de o măsuță fin decorată conturează un loc de relaxare plin de farmec.

Dacă o canapea din piele îți poate lăsa o primă impresie rece, canapelele acoperite cu tapițerie din stofă emană căldură și confort. Sunt plăcute la atingere, au țesătura rezistentă și sunt ușor de curățat în timp.

Canapeaua cu tapițerie din stofă Lorena

Lorena îți va personaliza încăperea destinată primirii oaspeților și relaxării. Culoarea închisă a tapițeriei și designul contemporan permit o adaptare ușoară la orice ambient. Canapeaua cu trei locuri, devine în câteva secunde un pat confortabil, datorită extensiei de tip sertar fără ladă. Canapeaua cu două locuri și fotoliul sunt foarte încăpătoare, ideale pentru relaxare în compania prietenilor sau a unui serial captivant. 

Acum că ați văzut mai în detaliu motivelele pentru care să alegeți un anumit tip de tapițerie pentru canapea, verdictul final trebuie să fie dat de propria intuiție și de stilul în care este amenajat livingul.

Însă, dacă nu vă puteți deci, avem o soluție de mijloc: canapeaua care îmbină ambele tipuri de tapițerii, cu șezutul din stofă, baza și spătarul din piele ecologică. Vă lăsăm pe voi să decideți care vi se potrivește cel mai bine în living.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
42 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *