Divertisment

Casa de Cultură organizează evenimente în luna iunie. Află aici care este programul

• Bookmarks: 7


Casa de Cultură a Timișoarei organizează în luna iunie mai multe evenimente pentru cei mici și cei mari. Astfel, de 1 iunie cei mici sunt așteptați în Parcul Copiilor vor fi activități diverse pentru copii și părinți, propuse atât de partenerii noștri locali, cât și de oaspeți de seamă din orașul înfrățit, capitală europeană a culturii în acest an, Novi Sad, prin prezența Școlii de tamburași „Sava Vukosavljev”, din cadrul Centrului de Cultură a Tamburașilor al orașului Novi Sad, de la 16:45.

Activitățile sunt alese și organizate astfel încât fiecare să găsească ceva de făcut în Parcul Copiilor, de 1 Iunie.

JOC ȘI COMUNITATE Demonstrații cu ISU, IPJ, IJJ, ANA și Crucea Roșie; prezentarea echipamentelor și a tehnicilor de intervenție; exerciții demonstrative cu câini și expuneri de tehnică de intervenție; prezentări AQUATIM; plimbări cu trotinete și biciclete împreună cu STPT

JOC PE APĂ Plimbări ghidate cu vaporetto (plecări din oră în oră, din stația Pârvan)

JOC ȘI NATURĂ Ateliere ecologice cu materiale reciclabile, „Ițe încâlcite” – povești cu semințe și hârtie reciclată

JOC ȘI CREATIVITATE Ateliere creative, jucării din lemn

JOC ȘI POVEȘTI Teatru de păpuși și ateliere de lectură în compania Editurii Nepsis, singurul editor local de carte pentru copii

JOC ȘI SPORT Activități sportive pentru copii și un campionat de „Rațele și vânătorii”, de la ora 11:00.

JOC LA SCENĂ Spectacole pentru copii, la Amfiteatru, de la ora 9:45.

Spre seară, după tamburașii de la Novi Sad, pe la Amfiteatru vor trece tamburașii Liceului „Dositei Obradovic” din Timișoara, precum și spectacolul pentru copii „Iovan Iorgovan”, cu coregrafie și muzică live, în interpretarea Ansamblului Timișul Junior, pe care îl vom revedea într-un spectacol dedicat, de la ora 18:00.

Programul se încheie la 19:30, „în lumea lui Disney”, cu proiecții și melodii din filmele Disney, interpretate de corul „Ion Românu”, al Filarmonicii „Banatul”.

Tot luna aceasta va avea loc și premiera „EU, TU, NOI și mine” – un spectacol cu și despre liceeni.

În 2-3 iunie are loc ruga din Mehala este un parteneriat între Casa de Cultură, Școala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu” și Arhiepiscopia ortodoxă a Timișoarei.

În 24 iunie, de la ora 11:00 are loc workshop-ul vocal de tango cu Giacomo Medici, bariton la Opera din Milano. Sunt așteptați studenți ai Facultăților de Muzică și Teatru, precum și artiști ai instituțiilor culturale.

25 iunie, ora 18:00 are loc un concert susținut de Giacomo Medici, bariton, și Deian Galetin, acordeon.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
263 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *