Eveniment

„Cascadă” de amenzi pe DN 6, „șoseaua morții” din Timiș

• Bookmarks: 3


În câteva ore, polițiștii de la Rutieră, din Timiș au oprit peste 530 de șoferi, pe DN 6, care leagă județul de Caraș-Severin și Mehedinți. Dintre aceștia, peste 400 au fost amendați.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 409 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 132.681 de lei, conform OUG 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere. Dintre acestea, 296 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectă limitelor legale de viteză.

Au fost reținute, în vederea suspendării, 29 de permise de conducere, dintre care 14 pentru viteză, 10 pentru depășire și 5 pentru alte abateri. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și constatate 2 infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere).

În urma activităților efectuate, polițiștii rutieri au depistat în localitatea Șuștra, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism sub influența substanțelor psihoactive (benzodiazepine). Totodată, acesta a efectuat neregulamentar manevra de depășire.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

sursa foto: arhivă

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
203 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *