Administratie

Fără drept de funcționare și amendată de 10 ori, o sală de sport din Timișoara continuă să fie deschisă

• Bookmarks: 10


Sfidare, sfidare, de trei ori sfidare!, ar spune probabil Caragiale despre situația sălii de sport de pe Calea Torontalului din Timișoara. Instanța a dispus închiderea ei, Poliția Locală a amendat deja de 10 ori reprezentanții spațiului, dar aceștia continuă să țină sala deschisă.

Peste 13 mii de lei este cuantumul amenzilor pe care deja Poliția Locală din Timișoara le-a aplicat reprezentanților unei săli de sport, pentru mai multe nereguli descoperite de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, există o decizie a unei instanțe pentru închiderea respectivei săli de sport și cu toate acestea, este în continuare deschisă.

Poliția Locală Timișoara transmite că:

”(…)polițiștii locali au mai aplicat două sancțiuni contravenționale pentru neafișarea acordului de funcționare și pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societății Smartfit după ce instanța a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli. Reamintim că sala de sport a fost verificată în mod repetat deoarece au existat sesizări de la cetățeni că funcționează în continuare, desi acest lucru este interzis, că primește clienți pe care îi poate pune în pericol din cauza lipsei documentației necesare de funcționare. Deși și-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu deține autorizațiile prevăzute de lege pentru a funcționa în legalitate. În ultima perioadă, polițiștii locali au aplicat reprezentanților sălii de sport un număr de 10 sancțiuni în valoare de 13.200 lei. Și alte instituții au mai verificat societatea în cauză urmând a face publice la rândul lor rezultatele controalelor efectuate. Poliția Locală va continua verificările până la intrarea în legalitate a societății.”

Sursa foto:Poliția Locală Timișoara

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
119 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *