Administratie

Firma care reabilitează Calea Bogdăneștilor s-a lenevit

• Bookmarks: 5


Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, anunță că a fost în vizită pe șantierul de pe Calea Bogdăneștilor, unde a observat că firma care realizează lucrările s-a lenevit.

Lațcău susține că a fost deblocată achiziția de șine de tramvai, iar în acest moment se lucrează la racorduri, montare stâlpi și urmează extragerea rețelelor edilitare din intersecția cu B-dul Cetății.

Nu sunt însă mulțumit de ritmul lucrărilor și de numărul de echipe de pe șantier. În comparație cu anul trecut, ritmul a scăzut și am transmis expres acest aspect echipelor implicate în proiect. Am primit asigurări din partea constructorului că acesta va recupera decalajul și va ajunge din nou la un ritm agreabil și vizibil pentru comunitatea din cartier, cea care este direct impactată de lucrări”, a afirmat viceprimarul Timișoarei.

Ruben Lațcău a vizitat și șantierul de pe B-dul Cetății, în această săptămână, și spune că ritmul este unul bun. Mai mult, partea dreaptă a proiectului este aproape de finalizare, pe care vor circula curând mașinile, astfel că săptămâna viitoare vor fi mutate lucrările pe partea stângă a bulevardului.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
76 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.